Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4171 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
No zawsze możesz go tak witac

ej no to prywatna kolekcja juz 2 raz mi zdjecie z prywatnej publicznej kolekcji wykradasz

A mówiłam,nie ufaj mi...

govi2mowiłas mowiłas ale ja wciaz naiwna jestem

Hilton tez zwróciłam uwagę na te paznokcie a feee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
nie kijek, a porządny pałąk! A w ogle to bys sie wzieła za robote, bo tylko ja musze załątwiac wszystko, a ty sie o karaluchach ze zbokiem kowalskiem rozgadujesz a i tak nic z tego nie wyszło, a ja widzisz - jedno skromne pytanie i kurs jazdy mamy gratis, tylko za te nart sie podzielimy, weżmiemy po jednej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
nie kijek, a porządny pałąk! A w ogle to bys sie wzieła za robote, bo tylko ja musze załątwiac wszystko, a ty sie o karaluchach ze zbokiem kowalskiem rozgadujesz a i tak nic z tego nie wyszło, a ja widzisz - jedno skromne pytanie i kurs jazdy mamy gratis, tylko za te nart sie podzielimy, weżmiemy po jednej

No obiecuję poprawę,a póki co idę spac.Trzeba nabrac sił przed pracą
Dobrej nocki wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

No obiecuję poprawę,a póki co idę spac.Trzeba nabrac sił przed pracą
Dobrej nocki wszystkim

tez odbijam tylko dopije drina i spale do konca jutro mam na 10 lekcje z norewskiej gramatyki zyczcie mi powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
No to może teraz się wtrącę,Nie wiem co było po drodze,ale na poczatku zaczęło się od jakiegoś zegarka,za ileś tam.
więc tak gjovi ,ciekawa to zagrywka,już lepiej niż w stylu erotica -(szukam chętnych) ja chętnie zrobię ci taki prezent,no tylko hmm czy Ty okażesz się godna tego....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bumell napisał:
No to może teraz się wtrącę,Nie wiem co było po drodze,ale na poczatku zaczęło się od jakiegoś zegarka,za ileś tam.
więc tak gjovi ,ciekawa to zagrywka,już lepiej niż w stylu erotica -(szukam chętnych) ja chętnie zrobię ci taki prezent,no tylko hmm czy Ty okażesz się godna tego....

Oj bardzo mi przykro,spózniłeś się.
Teraz poszukuję chętnego na zakup wózka,bo jakoś tak nie chce mi się chodzic na piechotę
Ps. Czasami poczucie humoru kolego daje duuuuuuuuuużżżżżzo a nawet więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi, najpierw to se kup depilator, zeby cie w tym wózku wiatr we włosach nie szalał hahaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi, najpierw to se kup depilator, zeby cie w tym wózku wiatr we włosach nie szalał hahaha

Hilton,nie czytasz uważnie To nie ja ,to Kami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton nie pisała o nogach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
Hilton nie pisała o nogach

No to chyba nie nadążam,bo oprócz głowy ,wsio u mnie ogolone a nogi ostatnio wstawiałam na zdjęciu.
Dobra no,nie kumam może,bo ostanio zbyt mało jestem na forum Wybaczcie,za kilka dni się poprawię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok